Je winkelmand is leeg.
×
Je winkelmand is leeg.

Kefir-roomkaas-dip pesto

Kefir-roomkaas-dip pesto
3 september 2018 Kefir.nl

Kefir-roomkaas-dip pesto

Ingrediënten

  • 250 gram uitgelekte kefir
  • ¼ tl zeezout
  • Zwarte peper naar smaak
  • Handje basilicumblaadjes
  • 20 gram pijnboompitjes
  • ½ teentje knoflook
  • Olijfolie

Werkwijze

  1. Neem een blender of een hakmachine van je keukenmachine en doe hier de basilicum, pijnboompitjes en knoflook in.
  2. Pureer dit kort en voeg een beetje olijfolie toe.
  3. Voeg net zoveel olijfolie toe tot je een mooie samenhangende pesto hebt die niet te droog en niet te nat is. Net wat je zelf het lekkerst vindt.
  4. Roer deze pesto door de kefir roomkaas en breng verder op smaak met zout en peper.

Recept in samenwerking met Heleen Quantrill van Eetgoedvoeljegoed.nl

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*